Sifat keibuan terserlah, ramai doakan Siti Elizad dikurniakan zuriat

Semua sedia maklum, pelakon dan penyampai radio Sinar FM, Siti Elizad atau nama sebenarnya Siti Elizad Mohd Sharifuddin tidak berputus asa menunggu kehadiran zuriat sehingga menjalani rawatan kesuburan In vitro fertilisation (IVF).

Baru-baru ini, menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh @Sinar, kelihatan selebriti itu sedang mengagihkan air minuman Bubblebee secara percuma kepada murid Sekolah Kebangsaan Putrajaya Presint 8(3).

@sinar_my Seronoknya adik-adik kat SK Putrajaya Presint 8(3) ni dapat air @bubblebeemy ♬ original sound - SINAR

Aura ibu jelas terpancar!

Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen adalah cara layanan yang mesra diberikan oleh penyampai radio yang berusia 38 tahun itu kepada murid-murid berkenaan.

Ujar mereka, sifat keibuan dalam diri Elizad jelas terpancar dengan memberi beberapa nasihat kepada murid-murid tersebut untuk belajar dengan lebih bersungguh-sungguh selepas ini.

Semoga Elizad dikurniakan anak sulung selepas ini, aamiin!

Dalam pada itu, rata-rata netizen mendoakan agar urusan Elizad untuk mendapatkan cahaya mata dipermudahkan dan terus kuat dalam menghadapi dugaan yang diterimanya.

Netizen percaya, perancangan Allah itu adalah jauh lebih baik berbanding perancangan hambanya dan meminta Elizad supaya terus berusaha dan tidak mudah putus asa dalam menunggu zuriat.

Sekadar info, Elizad mendirikan rumah tangga bersama Shamsul Baharin Abdul Rahman yang juga duda anak dua pada 11 Januari 2015.


Sumber: OhMyMedia