Adira Suhaimi kongsi video anak keempat, beri nama Ayub -“Maksud yang indah”


Baru-baru ini, penyanyi Adira Suhaimi menjadi bualan netizen apabila dia berkongsi sebuah video menyusukan anak  keempatnya yang baru sahaja dilahirkan pada 29 September lalu.

Apa yang menarik perhatian netizen, menerusi video yang dimuat naik oleh Adira di laman Instagramnya, dia telah memaklumkan nama puteranya itu, Ayub.

“Botol susu kegemaran Ayub ni, dah la reka bentuk cantik, extra soft dan large nipple close to mummy.

“Botol pun boleh guna sampai besar sebab boleh jadi botol air. Terima kasih @heorshemalaysia!,” coretnya ringkas di ruangan kapsyen.

Sedapnya nama Ayub

Dalam pada itu, menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen memuji nama anak yang diberikan oleh penyanyi yang berusia 31 tahun tersebut yang penuh dengan makna yang baik.

Comel! Adira pun tak macam ada anak empat, sama cantik macam dulu!

Bukan itu sahaja, netizen turut meluahkan rasa teruja mereka serta memuji kecomelan yang dimiliki oleh Ayub dan tidak percaya bahawa Adira sudah mempunyai empat orang anak memandangkan dia kekal cantik dari dahulu sehingga kini.


Sekadar info, Adira mendirika rumah tangga bersama seorang ahli perniagaan, Datuk Seri Adnan Abu atau Datuk Red pada 3 Disember 2015 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan tiga cahaya mata yang lain iaitu Anggrek, 5, Asan, 4, dan Anggun, 3.

Sumber: Instagram @adira.suhaimi