Games Dan Info Untuk Semua Peminat Kulinari / Culinary Schools

Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan2....


Hai semua... hari ini saya ingin berkongsi mengenai sebuah website yang amat menarik dan sesuai untuk sesiapa yang minat dengan bidang Culinary. Dalam website ni jugak banyak game yang menarik dan best. Sudah tentu dapat hilangkan bosan kita ketika duduk rumah bersendirian ataupun ketika menunggu rakan yang mengajak lepak. 

Macam menarik bukan???? sebelum saya ceritakan mengenai game yang terdapat dalam website ini, saya ingin menyentuh tentang satu features yang ada di dalam website ini iaitu terdapat bahan rujukan institusi pengajian yang menawarkan course kulinari. Hal ini dapat membantu sesiapa sahaja yang minat belajar kulinari dapat info mengenai institusi yang perlu dituju, terutama sekali bagi sesiapa yang berniat ingin belajar diluar negara. Menarik bukan??? Jika tertarik jangan lupa pergi ke website Culinary.org.

Dekat website ni juga, ada menyediakan Calculator untuk mengira berapa tips yang kita akan dapat per orang yang datang ke restauran, seperti yang kita sedia maklum banyak restauran di U.S yang membenarkan pelanggan memberikan tips kepada pekerja mereka, melalui itu kita dapat tahu berapa tips yang sepatutnya kita dapat daripada setiap individu. 

Selain itu, ini antara yang paling menarik sekali yang ada di website ini iaitu banyak games yang menarik yang boleh dimain oleh semua peringkat umur, antaranya solitaire, boiled egg, merge cake, airport rush dan banyak lagi pilihan yang boleh kita pilih. Setiap game mempunyai penerangan dan tahap kesesuaian umur tersendiri, kita hanya perlu pilih game mana yang sesuai untuk kita. 
Saya lebih suka main The Boiled Eggs, iaitu games yg ajar macam mana masak telur rebus dengan baik. Saya suka games ini kerana tidak terlalu susah hanya perlu maintain kan suhu dan ikut masa yang ditetapkan sahaja untuk telur rebus masak. Game ini juga mudah difahami dan amat sesuai dimainkan oleh semua peringkat umur. Namun begitu, apa yang mencabar game ini adalah dalam satu masa kita perlu menjaga banyak telur yang direbus. Best bukan??? 
Oopppss, sebelum terlupa game dalam website ni tak perlu di download, kita boleh main sepuasnya di dalam website tanpa perlu risau storage telefon penuh hanya menggunakan data internet sahaja. Game di dalam website ini tidak memerlukan apa-apa pembayaran untuk kita access. Senang dan jimat bukan????


Sampai disini sahaja perkongsian saya, bagi sesiapa yang meminati kulinari ataupun berasa bosan duduk dirumah, anda bolehlah melayari website ini untuk mencari info dan menghilangkan bosan. Saya sangat merekomenkan anda untuk bermain game di sini.